Thursday, October 25, 2012

pe mana lui ta-su - ep. 5 - raceala in familie

Lupta cu mucii pe piept


10 comments:

  1. salut! am observat in film ca ai un nebulizator extrem de silentios. poti sa-mi spui si mie, te rog, ce marca e? ...sau da-mi un hint macar, daca nu vrei sa-i faci reclama :) multumesc, Smaranda

    ReplyDelete
  2. Laica este ;)

    Bravo tata!!! te descurci de minune! ar trebui sa-i pun clipul si sotului meu :) Iar Luca este un super baietel, fff cuminte si dulce!
    SANATATE !!!

    ReplyDelete
  3. corect! Laica e. iata link: http://www.medmag.ro/medmag/eshop/2-1-Aerosoli-Nebulizatoare/0/5/139-Aparat-aerosoli-Laica-MD6026

    ReplyDelete
    Replies
    1. multzam fain! ai (mai) facut un copil fericit! :)
      Smaranda

      Delete
    2. ...si inca ceva: ai cumva si un aspirator la fel de silentios?? :) glumesc...

      Delete
  4. Felicitari, te descurci de minune si noi suntem in aceeasi situatie (avem o tuse frumoasa') iar lupta cu raceala ne ocupa toata ziua: sirop de la 1 la 5 uneori, aerosoli si de 5 ori pe zi, timp ne mai ramane de somn si pentru mancat si daca e vreme buna ca astazi, o iesire in parc.
    La inceput si noi foloseam piesa de gura pentru aerosoli, dar printre discutii cu pediatra...ne-a atras atentia ca cel mai indicat ar fi sa folosim masca pentru a inspira cu nasucul, a acceptat si masca, chiar daca inainte o refuza cu desavarsire, acum isi tine singurica si aspiratorul nazal, o mai ajut eu cand e cazul. te descurci foarte bine, in comparatie cu multi tatici, si la noi tati are o indemanare asemanatoare, doar ca are un tic, ii tremura mereu mana cand ii da ceva cu lingurita, fie mancare, fie sirop.
    Insanatosire grabnica!

    ReplyDelete
  5. Tare dulce Luca! M-a induiosat maxim cu nelinistea lui fata de aspirator......

    ReplyDelete
  6. aerosolii sunt cea mai sigura solutie la problemele respiratorii. toti stim asta. dar stiati ca pentru problemele respiratorii sunt si aerosolii uscati cu sare, produsi de aparatele Salin *http://aer-salin.ro/produse.html* asa-i ca nu stiati de ele?.

    ReplyDelete
  7. Urat comment. Negativ inutil. Avem deja salin on dormitor

    ReplyDelete